Den underbara serien "maison" från miljögården  finns att köpa hos underbara Frökenfräken


Trodelidooo Tisdag!

Mår ni bra kära ni såhär sista dagen i januari ?

Underbart härligt solväder idag från en klarblå himmel  dåååå blir jag glad !!!
Har ni sol hos er me?

Inte lika kallt idag dock -4 så det blir väl kallare framåt kvällen samma som igår.

Idag har jag lilla minsta skatten hemma hos mej och vi tog och kröp ner igen när vi vinkat av de stora barnen och somnade en timma till ...Härlig!!
I dag tog det lååång tid innan vi kom ur nattsärken och i härliga goa mys joggisar som vi ska bo i resten av dagen . Härligt att bara va lite omålad och håret på ända så där kul ni vet.. men tja ingen ser mej här hi hi

Såg ni den härliga servicen på bilden ovan?? Visst är serien så otroligt fin ??  En sån vill ja ha!! Gillar ju detta lite gammaldax vita härligt fina .
Hade en kopp som gick i bitar men måste nog införskaffa lite mera ur serien . sååå fint !!!

titta in på Fröken Fräken sidan och kolla mera

Vad hittar ni på idag då  en härlig dag som denna?En liten bild från vår utsikt över taken här idag  soligt  och fint med lite vit snö som glittrar i solen

Nu dax att sätta lite fart här hemma om det ska bli något gjort.

Snart inväntar vi första lilla skatten som kommer från skolan . så underbart att få hem dem lite tidigare till sej och mysa hela eftermidagen

Önskar er en fortsatt härlig Tisdag

Kramar


 

30 januari 2012

Ny vecka

Allmänt


Idag inspriation hemmifrån mejnyomgjord tavla

Välkommen vecka 5 !!

Mår ni bra raringar!?

Gäääsp  är så trött denna eftermiddag... zzz ...


Lovade mig själv att komma i säng tidigt igår. Om strax efter halv ett kan anses som tidigt eller inte kan ju diskuteras, men det var åtminstone betydligt tidigare än föregående arbetsdagar då vi släkt lampan vid halv tvåpå natten. Inte undra på att man behöver snooza flertalet gånger på mornarna. Hmmm!

Sen hade jag en lite tussa sessa som kom in och kröp ner under mammas täcke precis när jag skulle somna in .. då blir man ju dådär ljuvligt pigg igen sen tog det minst en timma till innan vi sussade alla igen .

Om ni undrar lite över bilderna idag
så är det såhär... Får ju en liten grej om att jag vill ha nya saker när det blir ljusare ute.. Så  enkelt är det då att jag börjar att flytta runt mina saker här hemma sätta dem på andra ställen  vips så ser det lite finare ut. Eller tycker ni inte ?
Har snöat in lite på bokstäver nu igen .. tycker det e fint så de finns lite överallt här hemma.
Tavlan är gammal ram men ommålad och med en ny poster på fina änglar som ser lite gammaldax ut  och vips så fick jag en ny tavla. blev den fin ?

Förkylningen som skulle gå över har blivit någon virus variant så den e här igen .. pust nr ska man känna sej pigg!!!??? Tycker vi hostar nyser och snörvlar alla i familjen nu igen ..

Vad hittar ni på denna då då ?

En ny vecka är här. Den har börjat iskallt. Här är det mer än 10 minusgrader men solen skiner så det är oerhört fint. Jag tycker att jag små sprang hem från skolan idag. Det blåser nordan eller något så det blev iskallare än när det va minus tio på morognen och nu knappt fem. BRRRR!!!!

Men nu måste jag sätta fart här så något blir gjort idag.Snart  tid att hämta små skatterna snart me.  Vi hörs kanske  senare idag....

På återseende!!!
Kram