28 februari 2011

Grafisk Konst ..

AllmäntPå min favorit blogg har de nu   en tävling som jag deltagit i .. hoppas vinna så håll tummarna.
Då vinner man en tavla med grafiskt tryck på-- Fanns så fina tryck att välja påKanske kan men få till en snygg tavla till sitt eget hem.. Gå in på studio nele och titta om du hittar några favoriter..De här två föll mej i smaken .. Passar så snyggt till min andra tavla här hemma så jag håller nog mest på den svarta just nu .

Idag har dagen bara varit snurrig snurrig och till slut så ville jag bara lipa åt allt . men tur man har vänner som hjälper till  Tack gulliga ni .


Något roligt är att på väg hem från dagis så gick Felicia och jag och beställde nya tapeter till två rum och hallen .. ska bli såå mysigt.. hoppas det nu blir så fint som jag tror.. Fanns inte riktigt de tapeter som vi ville ha i färg men detta kommer nog bli kanon.. så nu längtar vi bara :)) Tyvärr så kan det ju ta flera månader innan de får tummen ur :( Så det blir vår tur..

lite make tid innan läggdax Är väl måndagströtthet eller för att jag inte mår så bra.

så jag ska snart  krypa ner i gosiga sängen,  ja det ska bli skönt för jag känner mig rätt sömnig.

Vi hörs i morgon , ha så bra till dess!!

Kramar♥

28 februari 2011

Grå måndag

AllmäntHar en väldigt stor längtan om att gå i skogen en solig dag och känna hur våren bara är.. Känna dessa underbara lukter fåglarnas kvitter och massor av sol !! Visst låter det härligt??


Hej Måndag!

Sitter här i soffan och skiver på lapptoppen fast jag tror jag borde ligga i sängen lite. Men väntar på ett viktigt tele samtal så jag känner jag måste va uppe lite till .
Magen är helt ut och in i dag :( Sån värk hela tiden .. mista lilla så säger hela kroppen stopp och jag mår illa svimmfärdig och orkar inget.. ville ju inte att denna skiten skulle börja nu igen  :(  Alltså komma tillbaka till det sämre.. jobbigt och mycket nergående för allt   :( Men men .. ibland e livet så och man får ta det lilla lugna för allt va det e.
måste lyssna på kroppen när den säger i från .

Helgen har varit bra med mycket vila.. Alltid härligt med helg.. fattar bara inte varför det går så fort alltid?
Är bara underbart att få va med familjen och bara va.  Skrota runt i joggisar och inte göra för mycket.. helt mej det :)

Nej nu ska jag vila igen .. kanske blir ett inlägg lite senare idag
Stor kram på er för att ni orkar lyssna / läsa på mitt gnäll

All kärlek till er ♥ ♥