Ja denna dag lite lugnare. Barnen lediga i skolan idag så de leker på sitt rum  ja satte mej här. Skulle orka göra lite annat idag men magen tillåter inte  jobbigt men men får ta det lugnt idag   mysa me de små och MAKEN <3 =)

Sur över försäkringskassan och deras REGLER de hittar på . NÄR ska jag få mina pengar eller OM jag ska få det . De har så mycket om sej så man blir ledsen och knäpp ( mer än vanligt) Har redan ont i magen behöver inte mer av deras skit att tänka på  =( pust orkar inte . Tror de man tycker det e roligt att va sjuk eller? ???
Usch nog med gnälll för idag

Hittade som vanligt lite små bilder ..


lite new england stil..  me like ..
Fattar inte varför jag fastnat för denna stilen .. lite marint kanske ? .. ja jag vet inte faktiskt .. m fint e det =)Blir som vanligt med lite inrednigsbilder .. alltid kul .. hoppas ni inte tycker att det blir för mycket??

Nu märks det att det blivit mer höst. Idag blåser storm ute och det är knappt 14 gr här idag  =(  Vill inte ha mörker höst och vinter.    Tycker om att ha blommor inne .. finns knappt något att hitta mera ute snart . det enda som är mysigt är väl att man börjar tända sina lycktor lite mera hemmaKanske lite sommriga sommarbilder vi behöver idag?

Havet är underbart Jag saknar Havet...Ja jag vill nog leva kvar i härlig sommar ett tag till tack ...Bron över till havet vid vårt härliga Halmstad.. Åh va jag längtar till havet..  ( E det storm eller massvis med blåst där med idag ? , då vet jag inte men .. =)     ))
Oj oj nu får jag nog lugna mej men åh va jag fick lust att åka till havet ...Ville bara önska er en jätte skön dag. Solen skiner  i varjefall lite här så vi hoppas få njuta inne av den ..  det gör mej lite glad  =)PUSSS !!!