Året börjar sjunga på sista versen nu hör ni!
så här dagen  årets sista dag!
 
Jo men det kan man väl säga... idag är det sista 
 
Allt väl hos er? 
Vi njuter helt enkelt av lediga dagar tillsammans, tid för att umgås, ingen stress, bara göra det man vill och känner för. Hasa runt i morgonrocken halva dagen (om inte längre),
 här har vi det väldans lugnt och gott, och så tänker vi ha det  L O V E  IT !!
 
 
Jag är så oerhört tacksam för allt jag har, om ni bara visste för allt mitt
M E N  
 Jag har länge önskat mej ett nytt år Jag vill inte ha detta år längre 
Både Svärmor som dog och min lilla goa pappa .. Det va hemskt  ❥ ❥
 
Sen en jobbig OP  med knät oh bryta benet fyy säger jag bara ... 
Jag önskar mej så ett nytt fint år 
För detta året va mest Resan till Grekland för  lilla pappa och kärlek till min familj ❥ ❥
DET som va något bra och positivt 
 
 

Det här blir sista inlägget för i år så Gott Nytt År till er alla mina fina och trogna läsare. Ni är guld värda och sist men inte minst – välkommen 2019!

.

Ha nu en riktigt festlig nyårskväll!Önskar dig en riktigt, riktigt festlig kväll och ett amazing 2019 fyllt av lyckliga stunder & solsken !! 

Pussar & Kramar & Kärlek 

 

 
 
mango chutney 
Alltså denna mysiga rätt gör vi ofta på helgerna till lite extra mys 
Eftersom ni är några som frågat så delar jag gärna med mej utav den då 
 
Hej darlings!
 
Hoppas allt är väl hos er och ni har en mysig helg 
Snart är det nyår oxå HUR galet är inte det ?? 
 
Tänkte på idag när vi gjord rätten igen kom ja på någon frågade om recept .
Alla förstår inte att man kan gå in på kategori -   RECEPT   men ja ja 
Ni bad om receptet och jag glömde men 
 
HÄR kommer den nu då ..
Denna  goa mangokyckling som jag tiggt till mig receptet på ...
Bara älskar den .... 
 
4-5 kycklingfileer eller en kyckling
1/2 spansk peppar grön eller röd 
2 dl vatten 
1-2 tärningar hönsbuljong
1 msk soya 
1 purjolök
1 dl cream fraiche
2 msk mango chutney
1 st mango 
( någon har rekommenderat burkmango, blir saftigare och godare men har inte prövat en smaksak kanske ) Frysta bitar går ju oxå bra 
 
Dela kycklingen (eller strimla filéerna). Bryn i smör i en stekgryta. Lägg i vatten, buljongtärning och soja. Koka under lock i 15 min. Strimla purjolöken grovt. Rör i purjo, creme fraiche och mango chutney. Låt koka 5 min. Lägg i mangon som delats i småbitar precis innan det serveras..
Servera med ris och extra mango chutney bredvid.
Och  gärna vitlöks bröd till,  kanske lite sallad hade jag inte idag 
 
 
ENJOY!
 
 
 
 
 
 
Tusen Tack för er kärlek och omtanke ni alltid ger 
 
Hey darlings!
Hej min vän. Allt väl?
 
Hoppas ni har det bra och mysigt så här under mellandagarna!
Här hemma gör jag inte många slängar  nu och det är såå skönt. Går runt i mysdressen  och har bara skönt 
 
Är ni lediga i mellandagarna eller jobbar ni?
 
I snapped a  pix on our kitchen
 
 
Köksbilder idag ...
Vet inte vad som hände för nu se det suddigt ut?  ja ja ni ser ju 
 
Nä nu dax att gå ner till sovrummen där nere tycker jag mej höra små röster som pratar och fnittrar De tror inte mamma hör deras fnitter ... Mamma vi har Jullov säger de 
 
Natti på er när det är dax... 
JULKRAMAR