31 oktober 2011

Adele

Min MusikDen är bara så fin ... Lyssna och njuuuuut!!!!

31 oktober 2011

Ljung och balkongmys

AllmäntLite höstpiffat har det blivit på balkongen, dock inte klart ännuNu  har det pyntats med ljung på balkongen. tycker om med en lite blandning av rosa och vit.


Trodelidooo!

Hoppas ni har det bra så här i början av veckan. Måndag och ny vecka får se va det innebär.

Här har det varit skola för mej , skola för kiddsen och den lilla sessan på dagis.  Sen slutade vi lite tidigt och jag hade självstudie men de va så gulliga och har myst med lite filmer så mamma har fått plugga  duktiga små skatter.

Hur har veckan börjat för er?

Annars här e det som innan ,... rätt jobbigt men håller mej flytande.  Det känns som minsta lilla blir fel och man inte orkar reda ut det. tål inget och kanske snäser tillbaka och det e inte ja :(  Känner inget direkt för kören heller längre så det har fått gå åt sidan nu . tänker inte finnas där och för vissa människor som inte bättrar sej säger jag inget.. Orkar inte ens lägga energi som förstör mer än va det ger. Ger upp det nu . vi får se om de kommer tillbaka tid och ork att vilja och känna mej pigg att vara där.  just nu känns det varken önskvärt eller någon större lust. Har man det jobbigt blir det värre där så nej tack. Kul att avsluta med ett uppsjung som ändå gick bra och va kul just då .Dagens sötaste lilla skatt Losan

Stora skatten är ute med kompisar och har lite Halloween idag och spökar ut sej. och små skatterna leker med barbi här.

Nej nu ska jag fixa kvällens mat och se va vi hittar på för något i kylen i kväll.
Så lite småsaker blir det att pyssla med denna kväll, men resterande av tiden blir det hemmamys med mina älsklingar; maken och de små skatterna.

See you tomorrow
KRAM


Har ni fått sova en liten skön extra timme r?? (Säkert inte om ni också har mycket morgonpigga små skatter;)
Själv gör jag en härligt repris på gårdagen med att fortfarande gå runt i morgonrocken och tofflor  fast just morgonen för länge sedan passerat.
härligt att va ledig!

Så har vi fått tillbaka den där timman som ”stals” från oss där i slutet av mars. Vintertiden är åter här eller egentligen så är det normaltid vi nu åter är inne i. Oavsett skönt att få den där timman extra så här denna söndag.

Idag kommer lite inspiration från perlanliving

hittade många mysbilderMmm ser gott ut

Va gillade ni visningen ? Tyckte det va många fina bilder ja fastnade för.

Ha en mysig  söndag så ses vi lite senare

KRAM