31 januari 2011

R.I.P Steven

Allmänt

Det är så otroligt och det känns så overkligt när en vän går bort alldeles för tidigt.


När vi fick beskedet idag att vår jobbar kompis liv inte gått att rädda. Det kändes så tungt. Det känns alltid så himla orättvist att ett ungt liv går till spillo så ..

'Vi kommer att sakna dina roliga överspel och påhitt. Du fck oss alltid att skratta Vi hoppas att du har det bättre där du är nu .  På en bätte plats utan krämpor

Vi kommer sakna dej

vla i frid Steven

31 januari 2011

Nya möjligheter

Allmänt

Hur kommer det sej att sängen är så där extra skön på morgonen de dagar som man måste gå upp ? I dag kändes det så där extra varmt och skönt. . Pust.. tror lilla Ebba håller på att smitta sin mamma . Har så där ont i halsen och i kroppen .. lagom kul så  här i början av veckanDet går även vatten koppor så vi får hoppas de inte får det me :)

Nu dax för lite jobb

Önskar er alla en jätte skön vecka med nya möjligheter.

Puss & Kram ni goa
♥ ♥

30 januari 2011

Trevliga Söndag

Allmänt

Hej min vän

. Vilken dag! Solen strålar och luften är kall och frisk. Man blir pigg i hela kroppen bara av att andas in denna rena, härliga luft.
Här är vi ute på sjön i mullsjö och går..
Ja inte ute så långt men .. spännande va det
:)

Söndag...

Har  precis kommit hem från en  träff med  mysiga C som gjort lite manikyr på mej .. Så skönt att bli uppassad. Prövade lite nytt idag .. tycker det lev riktigt fint . Får se om jag lägger in en bild på det me.

Vi va som sagt ute på vår underbara frukost hela familjen idag. Allid mysigt!!!
Det ligger ju en sjö precis bredvid som vi gick ut på efter fikat. De både pimlade , gick och åkte spark efter hundar och mopeder som åkte på bakhjulet .  Så coolt tyckte Ebba.


På tal om min lilla Bebban så är det en ny liten sjuk dam här . Hon har feber ont i halsen och kroppen . Så hon är lite bekymmrad när de ingen skola blir i morgon . :)   Hela världen liksom hihi

När vi va där idag va det ingen glad Ebba och sen hade hon mycket feber när vi kom hem    =(   Så lilla prinsessan fick bäddas ner i mammas och pappas säng och titta på film och bli uppassad som hon säger
.

Nu lite make tid. Nu när alla små lagt sej . Vet av egen erfarnhet att jag inte kommer att komma i säng på ett tag för jag vill njuta med min man lite först =)  Egentid med make kallas det va? :)


Önskar en bra vecka

All kärlek ♥ Puss och god natt