På efterfrågan

Gokväll i stugarna Halloj där !!
Efter samarbetet igår frågar fina Åsa ( Naltasblogg )om receptet
Men Gulle... Sjääälvklart ska du få det
❤❤
Kommer här :
Pastan är ifrån Benjamins recept på Carbonara
- 400 g pasta, t ex tortiglioni
- ca 200 g griskind, eller pancetta
- 120 g pecorinoost
- 2 ägg
- 4 äggulor
- svartpeppar, nymalen
- olivolja, till stekning
- Sätt på en stor kastrull med saltat vatten på spisen.
- Skär bort ev svål på fläsket. Skär fläsket i mindre bitar.
- Riv pecorinon. Vispa ihop ägg och äggulor. Blanda ner osten. Vispa fluffigt.
- Stek fläsket krispigt i en stekpanna utan fett. Tillsätt nymalen svartpeppar. Tillsätt lite av stekfettet som bildats i pannan i ägg- och ostblandningen.
- Koka pastan al dente, häll av pastan men spara lite av pastavattnet, ca 3 dl.
- Blanda ihop pastan med fläsk samt ägg- och ostblandningen. Späd med pastavattnet till en krämig konsistens.
- Toppa med nymalen svartpeppar vid servering.
Trodelidooo Vassegoo 😁😆
Nu blir det lite kvällsträning här
Ta hand om er
På återseende och vi hörs i morg igen hoppas jag
Kramar & Kärlek

Mums vilket smarrigt recept. Kramis <3