Ni bad om det och jag glömde

mango chutney
Alltså denna mysiga rätt gör vi ofta på helgerna till lite extra mys
Eftersom ni är några som frågat så delar jag gärna med mej utav den då
Hej darlings!
Hoppas allt är väl hos er och ni har en mysig helg
Snart är det nyår oxå HUR galet är inte det ??
Tänkte på idag när vi gjord rätten igen kom ja på någon frågade om recept .
Alla förstår inte att man kan gå in på kategori - RECEPT men ja ja
Ni bad om receptet och jag glömde men
HÄR kommer den nu då ..
Denna goa mangokyckling som jag tiggt till mig receptet på ...
Bara älskar den ....
4-5 kycklingfileer eller en kyckling
1/2 spansk peppar grön eller röd
2 dl vatten
1-2 tärningar hönsbuljong
1 msk soya
1 purjolök
1 dl cream fraiche
2 msk mango chutney
1 st mango
( någon har rekommenderat burkmango, blir saftigare och godare men har inte prövat en smaksak kanske ) Frysta bitar går ju oxå bra
Dela kycklingen (eller strimla filéerna). Bryn i smör i en stekgryta. Lägg i vatten, buljongtärning och soja. Koka under lock i 15 min. Strimla purjolöken grovt. Rör i purjo, creme fraiche och mango chutney. Låt koka 5 min. Lägg i mangon som delats i småbitar precis innan det serveras..
Servera med ris och extra mango chutney bredvid.
Och gärna vitlöks bröd till, kanske lite sallad hade jag inte idag
ENJOY!
