Hallen och Feng Shui

 


 
 
 
Hallen som enligt Feng Shui är den absolut viktigaste platsen i ett hem.
 
Det är i hallen energierna kommer in i huset, så se därför till att bevara dem på bästa sätt och se till att de ”vandrar” vidare in i huset/lägenheten
 
. Det är det sista du ser när du lämnar ditt hus och det första du möter när du kommer hem.
Satsa därför alltid på NR 1; dold förvaring!! En halls syfte är att förvara skor, jackor, vantar, mössor, nycklar…. ja en massa saker som alla ger en massa olika intryck.
Håll det därför lugnt genom stängda skåp, draperier och korgar. Har du utrymme, försök att skapa en plats som du kan pryda med färska blommor och ett doftljus. Alltid lika trevligt att komma hem till och en extra välkomnande känsla till gästerna när du bjuder till fest
 
Den dolda förvaringen ger lugn åt platsen . 
 
Ta nu tag i hallen kära vänner om ni inte gjort det innan.
Som sagt, ska man börja någonstans, är det här. Entrén står för livsväg och karriär enligt Feng Shui, att arbeta med vattenelement som, svart, asymmetriska former, glas och vatten här är extra gynnsamt.
 
Nu : 
Dax för andra passet på jobbet 
 
KRAMIZAR till alla 
#1 / / Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Vad fint du har det. Jag är rätt nöjd över vår hall faktiskt. Behövs bara lite ommålning och målning av trapp så är jag rätt nöjd med den.

#2 / / Helen.HUSnrNIO:

Det hade jag ingen aning om med hallen.
Vår är allt annat än rofylld och inbjudande enligt mig.

Ha en bra måndag!
Helen.HUSnrNIO

#3 / / Emme:

Underbar inredning!

SV: Tack detsamma! :)

#4 / / Nathalié - Mamma till Charlie <3:

åh vilken fin och stor hall! jättefint inredd också.

#5 / / Karro:

Åh så fina bilder!!
Snälla säg att hyllan på sista bilden (där väggtext hänger ovan) finns att köpa i någon affär??

/ Karro

Svar: Menar du den där under där det står hem ljuva hem ? Den är i hop satt själv eller hur man säger och kommer i från coop . man köper den längd man vill ha och konsollerna till . ja har inte satt ihop den utan hyllan ligger bara på med "chitt/ klet " ja hur man säger om du förstår = ) ?
Ulrika Webersköld

#6 / / Karro:

Ja precis! Men en vanlig coop butik, inte coop bygg? Har letat efter en mer "romantisk" hylla som din, att den inte är helt rak i alla kanter. Kan inte du Maila mig mer info är du snäll?

/ Karro